Stel je voor… dat je jouw diepe verlangen realiseert

waar verlang jij naarJust imagine staat er voor op mijn notitieboek.
Stel je voor…
Stel je voor dat je jouw mooiste leven kunt leven. Dat je het echt realiseert.
Stel je voor dat jouw diepe verlangen realiteit wordt.
Stel je voor…

Waar droom jij van?
Wat zou je graag willen doen?
Waar zou je heen willen gaan? En met wie ben je daar?
Waar woon je?
Hoe voelt het om je voor te stellen dat je die droom uit laat komen. Tot leven brengt. Manifesteert.
Stel je toch eens voor…. Hoe zou het zijn?

Wat IS jouw droom?

Weet je wat jouw droom is? Die grote droom die diep vanbinnen zit? Verstopt misschien, maar wat als je hem de ruimte geeft om tevoorschijn te komen? Zie je iets voor je? Of voel je iets opborrelen?
Waar verlang je naar?
Wat zou je het allerliefst elke dag doen? Gewoon omdat het je blij en gelukkig maakt.

Durf jij te dromen?

Durf jij jouw grote verlangen tevoorschijn te laten komen? Te voelen. Ook als het nog niet lukt om er woorden aan te geven, merk je misschien iets in je lijf of in je energie. Voel je die tinteling in je lijf? Of maakt je hart een sprongetje van vreugde? Die diepe glimlach van puur geluk, alleen als als je jezelf toestemming geeft om te dromen. Als je de droom, jouw verlangen echt naar de oppervlakte laat komen.

Klein, groot of groots verlangen

Even voor de duidelijkheid. Een verlangen hebben zegt niet over hoe ‘groot’ of ‘klein’ die moet of mag zijn. Dat zijn alleen maar labels die je er zelf op plakt. Net als het idee dat het te groots is of te veel.Een verlangen is nooit te groots.

Jouw droom heeft een impact op de wereld, op mensen om jou heen. Niemand zegt dat je duizenden mensen moet ‘veranderen’ en dat als dat niet gebeurt, dat je geen reden hebt om je droom uit te laten komen. Het gaat om jouw droom. En om jouw geluk. Als je daarvoor kiest is het ALTIJD groots!

Afleiders

Je hoeft je verlangen ook niet weg te stoppen achter: oei, dat durf ik niet. Wie zit hier nou op te wachten? Dit kán toch niet? Dit kan ík niet…
Dat zijn alleen maar afleiders. Beperkende gedachten, emoties en overtuigingen die je tegen willen houden. Je brein die alles wel ‘veilig en bekend’ wil houden. Het houdt je tegen om jouw licht te laten schijnen. Echt. Want wat zit er achter die afleiders? Juist! Dat GROTE verlangen. Die schitterende droom die jij voor je leven hebt.

Laat je hart je verrassen

Al schrijvend groeit nu de verbinding met míjn droom. Het diepe verlangen in mij om anderen te helpen verbinden met hun hart en vanuit die verbinding te schrijven. Want je hart leert je al schrijvend de mooiste lessen. Vertelt het verhaal dat echt verteld wil worden. Nu. Op dit moment. De woorden die je hart je laat schrijven verrassen. Verbazen. Verwonderen. Helpen ontdekken. Helpen je ontdekken wat die droom voor jou is. Het kan je ook de stappen laten zien die je mag zetten.

Het is mijn diepe verlangen om anderen te helpen al schrijvend uitdrukking te geven aan wie ze ten diepste zijn.
De afgelopen weken was ik de verbinding met dit verlangen even kwijt.
Dát ik hier nu over schrijf, verbaast me daarom ook niet echt. Want dat verlangen zit nou eenmaal in mijn hart, alleen had ik de deur even dicht en op slot gedaan. En was de sleutel kwijt.
Die sleutel blijkt mijn pen en notitieboek te zijn. Ook geen echte verrassing…
Wát ik schrijf verrast me wel. Het zijn de woorden die uit mijn pen komen rollen omdat ik schrijvend luister naar mijn hart. Ik zie ze vol verwondering op mijn papier en op mijn scherm verschijnen.

Soms is het zo goed om weer even terug te gaan naar de basis. Naar dat verlangen dat diep vanbinnen zit. Wil jij dat ook? Of wil je ontdekken wát dat verlangen is? Ben je benieuwd hoe het schrijven jou daarbij kan helpen?Stuur een mail naar marije@marijehoogland.nl. Ik help je heel graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.