Stralende jij, kom je tevoorschijn?

speak from your heart- Leef en schrijf uit je hart coachingIk was aan het opkrabbelen. Herstellen van mijn burn-out. Een burn-out die veel te lang duurde, omdat ik mijn kop in het zand stak. Niet wilde zien wat er echt was. Nee, ik was niet gewoon dizzy en duizelig en doodmoe. Het was een burn-out, en dit klotegevoel was een fysieke uiting daarvan. Maar het had maanden geduurd voor ik dat wilde toegeven. Erkennen. Fysiek was alles oké. En ja, burn-out was wel logisch, maar vond ik erg moeilijk te accepteren.

Het is bijna een jaar later als ik echt opkrabbel. Ik weet dat ik ontslagen wordt als ik helemaal herstel, dus dat maakt herstellen extra eng. Doodeng zelfs. Mijn god, wat ben ik blij met de hulp die ik via mijn werk aangeboden krijg. Een loopbaancoach. Heel GRAAG, want hoe ga ik in hemelsnaam nu een baan vinden?

Ik wist dat ik het zo graag anders wilde doen, maar had geen idee hoe. En dat ik nu de kans kreeg om echt iets te veranderen. Ik herinner me mijn voornemen nog heel goed: ‘Ik sta open voor alle nieuwe dingen en doe wat er op mijn pad komt.’

Gezien. Gehoord. Genietend.

Dat heb ik geweten! Binnen de kortste keren ontdekte ik dat er iemand was in mij, en dat was IK. Dat ik ertoe deed (en doe!) Dat mijn gevoel er mag zijn, dat ik het niet hoef weg te stoppen. Dat ik er mag zijn. En ik voelde me beter en beter. Gehoord. Gezien. En voor het eerst in mijn leven mochten mijn gevoelens er zijn. En ‘dus’ huilde ik veel, geconfronteerd met mijn ‘oude ik’. En ik lachte heel veel. Genietend van de persoon die ik werd. Nee, de persoon die ik in mezelf ontdekte, die er altijd al was geweest, maar altijd verstopt had gezeten.

Van iemand die met gebogen hoofd langs sjokte naar vrolijk en energiek voorbij huppelen. Ik leerde dat MIJN lichtje mocht schijnen. Stralen zelfs. Ja, ik wilde schrijven. Veel schrijven. Vooral over wat ik allemaal leerde. Niet alleen maar zakelijk, maar vooral over wat er echt in mij leefde. Ik leerde schrijven vanuit mijn hart. Wat een ontdekking. Wat een vrijheid en rust geeft dat, als er geen oordeel is over wat ik schrijf. Als alles goed is.

Life is wonderful- Leef en schrijf uit je hart coachingCoaching naar een stralende jij

Ik gun jou ook zo ontzettend de vrijheid die die ontdekking brengt. De rust. De liefde voor jezelf. De stralende jij.

‘Toen’ droomde ik ervan om anderen te inspireren en te helpen te ontdekken wat ik ontdekt had. Op ontdekkingsreis naar zichzelf te gaan. En dat moment is nu daar. Met mijn Leef en Schrijf uit je hart coaching. Hier lees je er alles over.

Niet meer verstoppen!

Het is mijn missie en mijn diepe verlangen om jou te helpen om jouw verhaal te vertellen. Je hoeft jezelf én jouw verhaal niet langer te verstoppen. Jij bent het waard om jouw verhaal te ontdekken en te vertellen. Te schrijven. Echt.

Wil jij ook op ontdekkingsreis?

Mag ik met je mee op jouw mooie reis?

Ben jij er klaar voor om te STRALEN en om die VRIJHEID te ervaren?
Klik hier om contact met me op te nemen. Ik bied je een gratis Leef- en Schrijf uit je hart-sessie via Skype aan. Zodat jij nu al een stap kunt maken om jouw verhaal te vertellen en die rust en vrijheid te ervaren. Tot gauw!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.