Omarm nieuwe gedachten in 2016

Omarm nieuwe gedachten

Nieuwjaarsdag. Ik zit in de trein op weg naar huis te schrijven. Over de afgelopen dagen. Over mijn belevenissen. De trein is meestal een enorme inspiratiebron voor mij. Ik luister ondertussen naar prachtige muziek. En ik besluit om NU te gaan schrijven over het nummer dat ik NU hoor. Het blijkt ‘Embodying new mindsets’ te zijn. Echt iets om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Omarm nieuwe mindsets. Voel nieuwe gedachtenpatronen die je leven mogen vullen. Prachtig op 1 januari. Eerst om oude gedachten, overtuigingen, mindsets in het oude jaar achter te laten. Alles wat je niet meer helpt. Waar jij, waar ik, niks meer aan heb. Waar je misschien wel last van had.

Geloof in je eigen meesterwerk

Juist nu, zo aan het begin van het nieuwe jaar, is het fijn om positieve gedachten te omarmen. Liefde. Vrede. Rust. Geloof. Geloof in jezelf. Geloof in mijzelf. Geloof in het meesterwerk dat in jou zit. En in mij. Mijn meesterwerk dat er nu uit wel komen. Geloof dat ik mijn meesterwerk echt aan iedereen mag laten zien. Ik weet het. Ik weet dat ik het kan. Ik voel dat ik het ga doen. Mijn diepste ik, wie ik echt ben, mag laten zien.

Achtergelaten in 2015: angst

Mijn machtige, prachtige, meesterlijke, liefdevolle meesterwerk. Niet meer verstoppen. Niet langer mijn mond dicht houden. Geen stilte meer. Ik mag ‘de wereld’ over mij vertellen. Mijn verhaal. Dat ik dit schrijf is een deel daarvan. Dat jij het nu leest, is het vervolg. Met een hele grote stap daartussen. Het betekent namelijk dat ik daadwerkelijk op ‘publiceren’ heb geklikt. Oeps. Pffff. O ja, embodying new mindsets. De angst of dit wel goed genoeg is voor mijn site, om aan jou te laten lezen, in 2015 achtergelaten. Gewoon mijn verhaal vertellen. Mijn ‘oude’ verhaal. En de nieuwe hoofdstukken die nog komen. De verhalen die zich NU vormen. Op dit moment. NU. Morgen is weer een nieuwe NU…

What's your masterpieceIk DOE het!

Ik hou niet van goede voornemens. Maar dit gaat veel verder. Dit dient een hoger doel. Het doel van mijn machtige, prachtige meesterwerk. Ik hoef ‘alleen maar’ deze tekst , die ik in het Engels heb geschreven, te vertalen. En dus op ‘publiceren’ te klikken. Het begint echt met MIJN verhaal vertellen. Dus hier ben ik. In het nieuwe jaar. Nieuwe gedachtengangen aan het omarmen. Nieuwe overtuigingen. Nieuwe doelen. Nieuwe dromen.

Kan ik het echt? JA! Doe ik het echt? JA! Wanneer dan? NU!

Oké, dan ga ik maar snel vertalen.

En mijn meesterwerk? Dat borrelt en bruist in mij. Wat het precies is, weet ik nog niet. Maar ik ben op ontdekkingsreis om dat te ont-dekken. Ik hoop dat je met me mee wil gaan op die reis. Samen reizen is zoveel leuker!

En hoe zit het met jou? Wat is jóuw meesterwerk? Laat jij jouw meesterwerk al aan anderen zien? Ik ben heel erg benieuwd!

 

1 reactie op “Omarm nieuwe gedachten in 2016”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.