Wat betekent overvloed voor jou?

shine your light-overvloedOvervloed, wat betekent dat voor jou? Hoe kan je op een andere manier naar overvloed kijken? En wat heeft schrijven daarmee te maken?

‘Abundance’ speelt op mijn computer. Overvloed.Het is een prachtig stukje muziek, deel van mijn afgelopen 5 weken, waarin ik deelnam aan het ‘Unleash the prosperous you’- programma.
Ik deed netjes mijn ‘huiswerk’: luisterde elke dag naar de Abundance-muziek. Affirmeerde tijdens de muziek. Nou, bijna elke dag dan. Ik heb denk ik 2 of 3 dagen gemist. Deze weken heb ik veel oude zooi losgelaten die in de weg zit van overvloed.En ben er anders naar gaan kijken.

Ik vroeg me vanmorgen af overvloed nu ook anders aanvoelt. Nou echt wel. Overvloed is nu meer aanwezig, beschikbaar. Ik zie het meer. Ik merk het meer, in mijn hele zijn. Nog niet altijd in de ervaringen, die kunnen nog erg uitdagend zijn. Maar ja, ik deed niet voor niks mee. Dat is nou net waar we al die weken aan gewerkt hebben!

Erken de overvloed die er al IS

Abundance, oké overvloed dus, is voor mij veel meer dan geld. Het gaat om overvloed in alle aspecten van mijn leven. In liefde. In mijn relaties. In cadeaus. In geven. Ik geloof dat een belangrijk deel van overvloed bestaat uit GEVEN. Geven én kunnen ONTVANGEN. Het waard zijn om dingen te krijgen. Te ontvangen. Ja… ook geld.

De afgelopen weken heb ik weer een paar laagjes van de ui gepeld. De laagjes van de oude zooi. Oude overtuigingen. Ik heb de tranen over mijn gezicht laten stromen als dat nodig was. Dat ruimde ook lekker wat emoties op. Ik schreef een nieuw geldverhaal. En ik ontdekte dat nieuwe gevoel dat bij overvloed hoort. Wow.

Wat als ik ook zou erkennen wat er allemaal is gebeurd ‘abundance-wise’.  In inkomen, in cadeaus en in dankbaarheid voor dit alles.

Wat betekent overvloed voor jou?

Voel jij de overvloed in jouw leven? In welk aspect merk je dat het meest?

Waar zou je meer overvloed willen ervaren?

Hoe ziet het eruit?  Of hoe zou je willen dat het eruit ziet?

Voel het maar.

Erken het. Ook als het niet zo ‘goed’ voelt. Laat het gevoel er gewoon zijn.

Vertrouw erop dat overvloed ook voor jou bedoeld is.

Vertrouw op jezelf.

Vertrouw op het universum. Op god. Hoe jij het ook noemt.

The universe has your back! Je hoeft het niet alleen te doen.

Shine your light with your story

Deel van het proces van de afgelopen 5 weken, is om in actie te komen Logisch. Dus daarom schrijf ik dit verhaal ook voor jou. Schrijven is mijn manier om mijn licht te laten schijnen. En dat deel ik nu weer met jou.

Wat als schrijven helpt om meer overvloedig te zijn. Ik weet dat het voor mij werkt. Maar alleen ALS ik mijn verhaal deel. Ik kan de meest prachtige verhalen schrijven…. Maar als ik ze voor mezelf hou, dan weet jij er niet van… Kwetsbaar? Ja misschien. Maar het is mijn verhaal. Wat als ik jou ermee help?

Authentieke jij

Heb jij er wel eens aan gedacht om jouw verhaal op te schrijven én het te delen? Het kan echt een bijdrage zijn. Voor jou én voor de lezer. Het is belangrijk om gezien te worden. Gehoord. Erkend. Jezelf te erkennen. De authentieke jij en jouw verhaal. Het verhaal dat het zo waard is om verteld te worden. Spannend hè? Voel je ook een vleugje van herkenning?  Erkenning?

Wat als je het niet alleen hoeft te doen?

Wat als ik jou zou helpen om dat verhaal op papier te krijgen? Jou help met schrijven. Of het verhaal voor jou schrijf. Hoe klinkt dat?

Welke bijdrage kan ik voor jou zijn? Kijk hier wat ik voor jou kan doen.  Laat het me weten! Stuur me een mail op marije@marijehoogland.nl. Ik help je graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.