Vertel jij jouw echte verhaal in je blogs?

Puur Blog voor bewuste ondernemers, bloggenMet trillende handen zit ik achter mijn laptop. Ga ik dit echt doen? Ga ik mijn verhalen écht met ‘de wereld’ delen? Als ik nu op JA klik, kan ik niet meer terug. Dan ‘moet’ ik doorzetten…
Slik. Ik heb op JA geklikt. www.marijehoogland.nl is een feit.

 

Nog geen maand vóór dit moment in 2013 had ik mezelf eindelijk toestemming gegeven om te schrijven. Omdat ik dat zo graag wilde en eigenlijk nooit durfde. Maar ik wilde verhalen schrijven die uit mijn hart kwamen. Mijn ECHTE verhaal. Toen ik mezelf die toestemming had gegeven was er geen houden aan. Ik schreef me suf. Allemaal verhalen, sommige waren kort, andere langer. Maar ze gingen over mijn leven. Over alles wat er gebeurde. Mijn ervaringen.

Ik vond het heel spannend om die stukjes aan iemand anders te laten lezen. Wat zouden ze zeggen? En toch…

Het is tijd om te bloggen…

Toch zie ik mezelf daar nog zo zitten. Laat op de maandagavond, eind oktober 2013, en klikte op JA. Want het was tijd.

Tijd om mijn verhaal te vertellen.

Om mezelf te laten zien.

Mijn verhalen te delen. En misschien wel anderen ermee te inspireren. Want dat was wat ik zó graag wilde. Dat wat ik schreef, anderen zou inspireren.

En dus richtte ik mijn website in en publiceerde mijn verhaaltjes. Mijn blogs. Mijn leermomenten. Alle dingen die ik leerde. Waar ik van genoot.

En ja, regelmatig heb ik blogs geschreven die heel persoonlijk zijn. Waar ik heel hard moest slikken. Ga ik dit echt publiceren? Maar juist dán kreeg ik de meest bijzondere reacties. Juist als ik het doodeng vond om mijn eigen verhaal te vertellen. En weet je wat ik ook merkte? Dat het heel fijn is om gewoon te schrijven wat ik wil. Mezelf niet meer te verstoppen achter angst en onzichtbaarheid.

Het was tijd. De hoogste tijd.

Is het nu ook tijd voor jouw verhaal?

Is het voor jou ook de hoogste tijd om jouw verhaal te vertellen? Het bijzondere verhaal dat jij te vertellen hebt. Het bijzondere verhaal achter jouw bedrijf?

Wil je bloggen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Of zeg je steeds tegen jezelf dat je niet kunt schrijven?

Heb je wel een blog op je website, maar zou je wel wat vaker willen bloggen? Regelmatiger?

 

Dan is Puur Blog er voor jou. Met Puur Blog help ik jou bij het bloggen. Ik schrijf het verhaal voor je op dat jij me vertelt. Het is en blijft dus altijd jouw verhaal en jouw blog. Alleen zonder het ‘gedoe’ waar jij aan denkt bij bloggen.

Klinkt je dat als muziek in de oren? Lees dan hier alles over Puur Blog.

Kan ik met Puur Blog een bijdrage voor jou en jouw bedrijf zijn? Neem dan snel contact met mij op. Stuur een mail naar marije@marijehoogland.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.