Puur Blog

Puur Blog-bloggen-www.marijehoogland.nl
De knipperende cursor op het lege witte scherm staart je aan. Straks komt je volgende klant. Wat?? Is dat al over 10 minuten? Snel klap je je laptop dicht. Dat blog schrijven moet maar tot morgen wachten. Snel werp je een blik op je agenda. Hmm. Wanneer dan? Moet je toch maar gaan schrijven als de kids vanavond in bed liggen? Ja maar…. Je had toch met jezelf afgesproken dat vanavond helemaal voor jou was? Me-time…? Dat gaat dus weer niet lukken. Wat een gedoe, dat bloggen!

 

Herkenbaar? Je wilt wel een blog schrijven. Maar wanneer dan? En hoe? Je hebt ideeën genoeg. Maar er schuilt nog steeds geen J.K. Rowling in jou. Toch?

Blijft het ‘ik moet eigenlijk bloggen’ gefrustreerd door je hoofd spoken, ook als je niet aan het werk bent? ‘Ze’ zeggen dat je omzet misloopt omdat je niet blogt. Hmmm. Omzet is altijd welkom. Maar wat kan je ermee schrijven niet jouw ‘ding’ is.

Het kan echt anders. Speciaal voor jou heb ik Puur Blog ontwikkeld.

Puur Blog is DE oplossing voor jou

Want…

… wat als je het bloggen niet alleen hoeft te doen?

… wat als ik jou help om (regelmatig) te bloggen?

… wat als het schrijven van jouw blogs uit handen neem. En jij alleen na hoeft te denken over het verhaal van je blog?

Dat scheelt jou een heleboel tijd en energie die jij kunt besteden aan jouw klant of aan wat voor jou belangrijk is.

Want ik schrijf blogs voor bewuste ondernemers zodat zij meer tijd hebben voor hun klanten en er toch regelmatig een blog verschijnt.

 Het is mijn passie om ondernemers te helpen bij het vertellen van hun bijzondere verhaal. Ook dat verhaal van jou en jouw onderneming is uniek en bijzonder. Want jij bent niet voor niets een bewuste ondernemer. Jij hebt je klanten zoveel te vertellen: het verhaal achter jouw bedrijf, achter jouw passie. Jouw enthousiasme in woorden vatten, dáár ligt mijn expertise en passie en dáár dus kan ik ook jou met Puur Blog bij helpen.

 

Kies de Puur Blog die bij jou past

 1. Bij Puur Blog interview ik jou over het onderwerp van je blog. Je vertelt mij wat er in moet komen en ik schrijf het verhaal voor je op.
 2. Puur Blog Gemak bied naast het interview en het schrijven van je blog ook ondersteuning bij de planning: de onderwerpen en tijdsplanning voor een regelmatig blog.
 3. In Puur Blog Onbezorgd help ik je bij het communiceren van je blog: Plaatsen op je site, op je social media. Naast alles uit Puur Blog Gemak.

 Dat ziet er zo uit:

1.       Puur Blog 2.       Puur Blog Gemak 3.       Puur Blog Onbezorgd
 • Blogplan
 • Blogplan
 • Interview
 • Interview
 • Interview
 • Schrijven
 • Schrijven
 • Schrijven
 • Communicatie

Puur Blog is een abonnement. Jij bepaalt zelf de frequentie voor de blogs, of dat nu 1 keer per 2 maanden is of wekelijks. Jij kiest ook hier wat het beste bij jou past.

De kosten van het abonnement zijn afhankelijk van welke variant je kiest en van de frequentie. Wil je hier meer over weten, stuur me dan snel een mail: marije@marijehoogland.nl

Waarom ik?Marije Hoogland

Mijn naam is Marije Hoogland en ik gebruik mijn eigen blog natuurlijk ook zelf om mijn echte verhaal in de juiste woorden te vatten. Mijn pure verhaal, omdat ik diep vanbinnen voel én weet hoe belangrijk het is om juist dát van mezelf te laten zien en anderen daarmee te kunnen inspireren. Ook voor mezelf schrijf ik dus Pure Blogs.

Is het NU tijd voor jouw verhaal?

Is het nu tijd om jóuw verhaal te gaan vertellen en kan ik voor jou een bijdrage daarin zijn? Neem dan nu contact met mij op. Stuur een mail naar marije@marijehoogland.nl. Ook als je vragen hebt.