Schrijfflow: inspiratie kun je manipuleren

schrijfflow: inspiratie manipulerenOm echt te zien wat ‘schrijven vanuit je hart’ nou is, moet je het eigenlijk ervaren. Gewoon doen. Zelf ervaren hoe je in de schrijfflow komt. De afgelopen weken heb ik regelmatig schrijfsessies gegeven. Zo gaaf om te zien wat er dan gebeurt. Hoeveel kwartjes er ineens vallen. Ja, iedereen kan het. Jij ook! Kijk maar!

In maart bestond mijn bedrijf 1 jaar. En bij een verjaardag horen cadeautjes. Cadeautjes die ik heb uitgedeeld. Ik ben met een aantal mensen die heel enthousiast reageerden op mijn oproep, gaan schrijven. Aan de hand van concrete schrijfopdrachten de woorden uit je pen laten rollen. Verbaasd staan over wát er dan allemaal tevoorschijn komt aan woorden en inzichten.

Dat kan ik ook?!

Ik geniet daarvan. Zo gaaf om hun ogen te zien gaan glinsteren omdat het kwartje valt. Om de verbazing uit hun woorden te horen druipen in het gesprek daarna. Zo gaaf om te zien en te horen hoe de ander ontdekt ‘Hé dat kan ik ook!’

Ja inderdaad. Jij kan het ook. Of je nu gewend bent om te schrijven of helemaal niet. Een van de conclusies van een schrijfsessie was zelfs: ‘Hé, ik kan mijn inspiratie zo echt op gang brengen. Als ik zo schrijf kan ik mijn inspiratie dus manipuleren!’

Schrijfflow manipuleren kun je leren

Manipuleren is een bijzondere benaming. Maar het klopt zeker. Als je de woordenstroom eenmaal op gang hebt, kan de inspiratie voor dat blog dat je wilde schrijven ineens wel komen. Gebruik het moment. Noem het manipuleren. Noem het gebruik maken van de schrijfflow. Maar als je daarin zit… kan je alles schrijven wat je wilt. Echt!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf wel eens ervaren hoe je in die schrijfflow komt? Maak dan een afspraak met mij voor een gratis schrijfsessie van een half uur.

Is zelf schrijven niet echt voor jou? Maar vind je dat je wel wat vaker een blog zou moeten schrijven en publiceren?Dan is mijn Puur Blog er voor jou. Ik help je bij het schrijven en publiceren van jouw blogs. Ik vat het verhaal van jouw blog in geschreven woorden en schrijf het blog namens jou. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier voor meer info over Puur Blog. Of stuur me een e-mail als je vragen hebt. Ik help je graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.